Ενημέρωση για διαδικτυακή εκδήλωση τεχνολογίας, καινοτομίας και κάλεσμα για συμμετοχή

Ενημέρωση για διαδικτυακή εκδήλωση τεχνολογίας, καινοτομίας και κάλεσμα για συμμετοχή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι 9-10-11 Ιουλίου 2020 (σε 24ωρη βάση) διεξάγεται διαδικτυακά σε περισσότερες από 30 χώρες  το “Global Campus Party Digitalhttps://www.campus-party.org/ , μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις τεχνολογίας στον κόσμο, κατά την διάρκεια της οποίας ομιλητές, κοινότητες, φοιτητές, εταιρείες, ιδρύματα και περισσότεροι από 700.000 νέοι, συνεργάζονται πάνω σε προβλήματα παγκοσμίου εμβέλειας και προτείνουν τον τρόπο να κάνουμε την «Επανεκκίνηση του Κόσμου/Reboot the World». Για πρώτη φορά, εκατομμύρια συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν και σε ζωντανή ροή, το διεθνές αλλά και το ελληνικό πρωτότυπο περιεχόμενο και να συμμετέχουν διαδικτυακά σε αυτό το παγκόσμιο δρώμενο που συνδυάζει διαδικτυακές ομιλίες με εικονικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, εκπαιδευτικά παιχνίδια, καινοτομία και πολλά άλλα. Η παγκόσμια διαδικτυακή Κεντρική Σκηνή θα είναι αφιερωμένη σε ομιλητές παγκόσμιας εμβέλειας (Al Gore, Vint Cerf, Tim BernersLee κλπ). Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα για μια ακόμη χρονιά μέσω της ενότητας «Job Factory» https://jobs.campus-party.org/ οι συμμετέχοντες (φοιτητές, απόφοιτοι κλπ) να έρθουν σε επαφή απευθείας με εταιρείες του κλάδου τους ανά τον κόσμο, προσφέροντας τους μια μοναδική ευκαιρία για εξωστρέφεια και επαγγελματική ανέλιξη.

Κάθε χώρα, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας https://greece-digital.campus-party.org/, θα έχει 5 24-ώρες non stop θεματικές σκηνές με τοπικούς ομιλητές (περίπου 30 ομιλητές ανά σκηνή https://greece-digital.campus-party.org/campusero/?page=page-speakers&slugEvent=campus-party-digital-edition-2020-greece), panels, συνεντεύξεις επιφανών προσώπων της κοινωνίας και της τεχνολογίας, αλληλεπιδραστικά δρώμενα, διαγωνισμούς https://calls.campus-party.org/ , εργαστήρια κλπ.

 Οι 5 θεματικές ενότητες των Σκηνών είναι:

  • ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΖΩΗ: Απασχόληση και Οικονομία
  • ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Καθαρή Ενέργεια & Περιβάλλον
  • ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: Υγεία & Επιστήμη
  • Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ: Ψηφιακή Ψυχαγωγία
  • ΝΕΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Εκπαίδευση και Πόλεις

Η Εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες ενώ το 100% των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από δωρεές θα διατεθούν στους «Γιατρούς χωρίς σύνορα», για να βοηθήσουν τους ήρωες γιατρούς, νοσοκόμες και τις οικογένειες τους που επλήγησαν από τον Covid19.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμο και αφού ολοκληρωθεί η εκδήλωση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του «CampusParty» καθώς και από τα social media του «Campus Party» και του «Campus Party Greece».

Είναι μια καλή ευκαιρία μέσα από αυτή την εκδήλωση να προβληθεί μεταξύ των άλλων και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο μέσω ομιλιών και παρουσιάσεων μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας (Μέλη ΔΕΠ, Φοιτητές προπτυχιακοί/μεταπτυχιακοί/διδακτορικοί κλπ) σε κάποια από τις 5 θεματικές ενότητες που προαναφέρθηκαν. Όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ομιλία-παρουσίαση μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Βασιλική Ωρολογά Communication ManagerCampus Party Digital Edition στο greece@campusparty.org Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας του ΠΑΔΑ.

Εκτός από την προβολή του Ιδρύματος οι φοιτητές/απόφοιτοι μας μπορούν να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην παγκόσμια βάση δεδομένων του «Campus Party» στην οποία έχουν πρόσβαση χιλιάδες καινοτόμες εταιρείες σε όλο τον κόσμο-πλέον και στην Ελλάδα-και τη χρησιμοποιούν για να αναζητήσουν και να εντάξουν στο δυναμικό τους νέα, δυναμικά στελέχη.

Οι φοιτητές/απόφοιτοι μπορούν να λάβουν μέρος στο παγκόσμιο γεγονός κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα https://greece-digital.campus-party.org/

Με την εγγραφή τους αυτή, εκτός από δωρεάν πρόσβαση γίνονται και μέλη στην πλατφόρμα ώστε να λαμβάνουν νέα/ενημερώσεις και να συμμετέχουν στις δράσεις της κοινότητας.

Τμήμα Διασύνδεσης (Εκπαίδευσης-Παραγωγής), Διαμεσολάβησης και Καινοτομίας

Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα

Συνεδριακό Κέντρο-Αίθουσα 4

Π. Ράλλη & Θηβών 250, 12241 Αιγάλεω, Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. +302105381294, 2105690613

clio@uniwa.gr

 https://clio.uniwa.gr/

Facebook Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας ΠΑΔΑ