Συμμετοχή του Πα.Δ.Α στο Webinar “CoVID-19 και Εργαστήρια Αισθητικής: Ξεπερνάμε το φόβο, εργαζόμαστε με ασφάλεια και αποδοτικότητα” 2-5-2020

Συμμετοχή του Πα.Δ.Α στο Webinar “CoVID-19 και Εργαστήρια Αισθητικής: Ξεπερνάμε το φόβο, εργαζόμαστε με ασφάλεια και αποδοτικότητα” 2-5-2020

Συμμετοχή του Πα.Δ.Α στο Webinar “CoVID-19 και Εργαστήρια Αισθητικής: Ξεπερνάμε το φόβο, εργαζόμαστε με ασφάλεια και αποδοτικότητα” 2-5-2020

Ρεκόρ διάρκειας και συμμετοχής στο webinar του Κλάδου των Αισθητικών

Διοργάνωση: Ομοσπονδία Σωματείων Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας  (Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε.) σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους της Ελλάδας (Σ.ΕΠ.Α.Ε., Ε.ΕΠ.Α.Β.Ε., Ε.Δ.Ε.Α.Θ., Σ.Π.Ε.Α.Α.Μ.-Θ., Ε.Σ.Δ.Α.Κ., Σ.ΕΠ.Α.ΕΥ.-Β., Ε.Δ.Α.Π.Α.Ι.Ν., Ε.Δ.Α.Κ., Σ.ΕΠ.Α.ΔΩ.-ΚΥ)

https://www.eea.gr/paremvaseis-eea/rekor-diarkias-ke-simmetochis-sto-webinar-tou-kladou-ton-esthitikon 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος ανέλυσε τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων και ειδικά του Κλάδου των Αισθητικών από το ΕΕΑ.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης η κ. Βαρβαρέσου Αθανασία, Καθηγήτρια Κοσμητολογίας και Διευθύντρια Τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ο κ. Έξαρχος Γεώργιος, Διευθυντής Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών ΠΣΒΑΚ και η κ. Μπούτση E., Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Αντιπροσώπων Εισαγωγέων, Κατασκευαστών Μηχανημάτων Αισθητικής – Φυσιοθεραπείας ΠΣΑΜΚΑ.

Στο πάνελ, καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, βρέθηκαν η κ. Χουρίδου Μαγδαληνή, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας ΟΣΕΔΑΕ, η κ. Φραγκοδημητροπούλου Κωνσταντίνα, γ.γραμματέας ΟΣΕΔΑΕ και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας ΣΕΠΑΕ και η κ. Πασχαλίδη Μαρία, Ταμίας ΔΣ ΣΕΠΑΕ.

Eισηγητές ήταν οι: κ. Κεφαλά Βασιλική, Καθηγήτρια στον Τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών και διευθύντρια του Εργαστηρίου Δερματολογίας-Αισθητικής – Εφαρμογών Laser και ο κ.Ντελέζος Κωνσταντίνος, Λέκτορας Εφαρμογών – Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αναφορικά με τα ζητήματα Υγιεινής και Ασφάλειας των Eργαστηρίων Αισθητικής.

Στο τέλος της εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό σε ζωντανή σύνδεση οι ακόλουθοι:

  • Ζωχιού ΈλεναΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΔΑΚ: Επαγγελματικό Σωματείο Διπλωματούχων Αισθητικών Κέρκυρας
  • Γιαννούλη Ηλέκτρα ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΔΑΠΑΙΝ: Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Πελοποννήσου Αιτωλοακαρνανίας Ιονίων Νήσων
  • Δανδαρή ΕιρήνηΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΑΚ: Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης
  • Παπασάββα Κατερίνα, Αντιπρόεδρος Β ΟΣΕΔΑΕ και μέλος ΣΕΠΑΔΩ- ΚΥ
  • Κλιάνη Φωτεινή πρόεδρος ΕΕΠΑΒΕ, Ένωση Επαγγελματιών Αισθητικών Βορείου Ελλάδας
  • Δανιλούλη Ευδοξία, Πρόεδρος Ε.Δ.Ε.Α.Θ. Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Θεσσαλίας

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Γιώργος Φλωράς μέλος του ΔΣ ΕΕΑ.