Project Future Workshop

Project Future Workshop

ο Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Project Future που υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς & το ReGeneration Academy σε προσκαλούν στο workshop: “Project Future” Workshop  Πέμπτη 5/3/2020, 13:00-15:00, Είσοδος ελεύθερη

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής/Πανεπιστημιούπολη 2, Συνεδριακό Κέντρο, Αίθ. 3A, Π. Ράλλη & Θηβών 250,12244 Αιγάλεω  
Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας, τηλ 2105381294-5, clio@uniwa.gr)
Το Workshop έχει ενημερωτικό και διαδραστικό χαρακτήρα, δίωρη διάρκεια και είναι στα πλαίσια του νέου, 4ου κύκλου αιτήσεων του Project Future που άρχισε στις 3/3/2020 με προθεσμία έως τις 24/3/2020.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί μια παρουσίαση του προγράμματος από στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς και του ReGeneration Academy τόσο σε πτυχιούχους του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, όσο και σε φοιτητές και απόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το Project Future, το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και δίνει τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους έως 29 ετών να εκπαιδευτούν σε τομείς αιχμής και να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια. Δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς είναι να πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση δύο κύκλοι του προγράμματος, ώστε να υποστηρίζονται ουσιαστικά και με συνέπεια οι νέοι της χώρας. Οι νέοι πτυχιούχοι που συμμετείχαν στους προηγούμενους κύκλους του Project Future, εισέρχονται ήδη στην αγορά εργασίας, καθώς μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδεύσεων πραγματοποιούνται συνεντεύξεις υποψηφίων σε επιχειρήσεις που μετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν αρχίσει οι προσλήψεις. Προσφέρει εξειδίκευση στους σύγχρονους τομείς εκπαίδευσης: JavaScript, Supply Chain Management, Digital Marketing και Data Science. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έως 29 ετών. Το προφίλ των υποψηφίων, σε γενικές γραμμές, είναι:
Java: Απόφοιτοι σχολών
Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
Μηχανικών Η/Υ
Ψηφιακών Συστημάτων
Web Developers

Data Science: Απόφοιτοι σχολών
Πληροφορικής
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Η/Υ
Στατιστικής & Μαθηματικών
Οικονομικών Επιστημών

Digital Marketing: Απόφοιτοι σχολών
Οικονομικών Επιστημών
Πληροφορικής
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Η/Υ
Διοίκησης Επιχειρήσεων

Supply Chain : Απόφοιτοι σχολών
Οικονομικών Επιστημών
Πληροφορικής
Διοίκησης Επιχειρήσεων

Γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε την ιστοσελίδα projectfuture.gr.