Ενημέρωση Πρωτοετών στο Τμήμα – Έναρξη Εκπαιδευτικής Διαδικασίας

Ενημέρωση Πρωτοετών στο Τμήμα – Έναρξη Εκπαιδευτικής Διαδικασίας

Αγαπητοί φοιτητές,

αρχικά σας εύχομαι καλή αρχή στη νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά. Σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο τα μαθήματα του Χειμερινού Εξαμήνου αρχίζουν την Δευτέρα 05-10-2020 εξ’ αποστάσεως. Τα ωρολόγια προγράμματα του Α’  και Γ΄ εξαμήνου μπορείτε να τα δείτε εδώ:

-Ωρολόγιο Α΄ Εξαμήνου

-Ωρολόγιο Γ΄ Εξαμήνου

 

 Για τα ωρολόγια προγράμματα των Κατευθύνσεων μπορείτε να ενημερωθείτε από τις ιστοσελίδες των Τομέων καθώς και από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες κάθε μαθήματος.

Παρακαλούνται οι φοιτητές Γ’ και άνω Εξαμήνου να εγγραφούν για να ενημερωθούν σε κάθε ηλεκτρονική σελίδα μαθήματος (moodle, eclass) από τον Διδάσκοντα του μαθήματος.

Υποδοχή Πρωτοετών Φοιτητών

Με δεδομένο ότι οι πρωτοετείς φοιτητές δεν είναι εξοικειωμένοι στα συστήματα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου, ούτε με τις Διοικητικές και Εκπαιδευτικές διαδικασίες, θα ενημερωθούν αναλυτικά από τον Πρόεδρο του Τμήματος και τους Διευθυντές Τομέων αφού παραλάβουν το Ιδρυματικό email τους (μέσω sms στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική εγγραφή τους).

Η πραγματοποίηση συνάντησης υποδοχής των πρωτοετών θα γίνει με την αξιοποίηση των συστημάτων σύγχρονης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που διαθέτει το Πανεπιστήμιο και οι πρωτοετείς φοιτητές θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες με νέα ανακοίνωση εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Μέχρι την ενημέρωση τους για την εκπαιδευτική διαδικασία και τη σύγχρονη ηλεκτρονική εκπαίδευση οι πρωτοετείς φοιτητές δεν θα συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Με τιμή

Δημήτριος Χανιώτης

Πρόεδρος Τμήματος